Kandidat nr. 1 - Jacob Mark

Kære SF’ere i Storkreds Sjælland

 

Jeg stiller op til Folketinget igen, og jeg håber på jeres opbakning.

På Grundlovsdag meldte Statsministeren ud, at hun efter valget vil forsøge at danne en Regering hen over midten – og åbner dermed fx for en regering med S og de blå partier. 

Jeg mener, det er helt afgørende, at SF bliver så stærke, at vi kan trække Danmark i en anden retning.

Der er ikke brug for et flertal, der vil afskaffe minimumsnormeringerne og binde folkeskolen strammere. Tværtimod er der brug for et flertal som vil sikre at minimumsnormeringerne når helt ud i den enkelte institution, og at alle folkeskoler bliver sat fri, så der er tid til det enkelte barn.

Der er ikke brug for et flertal som vil droppe pensionsordningen for nedslidte og lave skæve arbejdsudbudsreformer. Der er brug for et flertal som investere i vores sociale sikkerhedsnet og øge ligheden i vores samfund.

Der er ikke brug for et flertal, der vil sløjfe vores klimamålsætninger, fordi det gør ondt på kernevælgerne i industrien eller landbruget. Vi skal fortsætte med at øge vores styrkeposition som grønt foregangsland. 

Det kræver et stærkt SF – og det kræver også politikere, der tør sætte hårdt mod hårdt, når der skal forhandles. I mig får I en politiker, der vil have et rød grønt flertal, der fortsætter den kurs, som er blevet lagt de sidste fire år. Og så får I en fyr fra provinsen, som mener det er vigtigt med decentrale uddannelser, velfærdsinsitutioner helt ude i de små byer, at boligmarkedet ikke bliver pilskævt og at vi ikke affolker nogle af de smukkeste dele af vores land.

De seneste seks måneder har jeg været syg – nu har jeg det bedre end i mange år igen. Jeg har lært meget af mit sygdomsforløb og vil også bruge det aktivt til at hjælpe nogle af dem, som fortsat er syge.

Hvis jeg bliver spidskandidat i valgkampen vil jeg dele ud af mine debatter, så alle har muligheden for at komme frem med deres budskaber. Jeg vil forsøge at hjælpe til over hele Sjælland så godt jeg kan selvom det er en stor kreds. Og jeg vil gøre mit til at samarbejde så godt jeg kan. Sammen er vi stærkere – og jeg tror på at vi kan få tre mandater igen hvis vi bruger hinandens styrker. 

 

Jeg håber på jeres tillid. 

Jacob