DATASAMTYKKE for medlemmer (GDPR)

MEDLEMSBETINGELSER FOR SF

Som medlem af SF gælder følgende medlemsbetingelser:

Jeg accepterer, at jeg som medlem af SF samtidig bliver medlem af en partiforening, en regionsorganisation og en storkredsorganisation.

Jeg accepterer at såvel partiforening, regions- og storkredsorganisation samt SF landskontor på Christiansborg kan se mine medlemsoplysninger og må kontakte mig via e-mail, sms, telefon, postale breve og sociale medier med oplysninger angående mit medlemskab, deltagelse i arrangementer, afstemninger, konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser og generel information om SF og SF’s politik samt anden information, som ovennævnte afsenderne finder relevant.

Påtager jeg mig tillidsposter eller kandidaturer, tillader jeg, at mit navn og kontaktinformation kan offentliggøres på SF’s kommunikationskanaler.

Ønsker jeg medlemskab af SF’s lukkede facebookgrupper, accepterer jeg, at SF gemmer information herom, for at sikre, at alle i gruppen er medlem af SF.

Tilmelder jeg mig arrangementer i SF regi, tillader jeg at mit navn og mine kontaktinformationer kan ses af andre deltagere i det pågældende arrangement.

Jeg accepterer, at SF gemmer og bruger oplysninger om mig til bedre at målrette relevant kommunikation.

SF bruger en række værktøjer til at kommunikere med medlemmer. SF har databehandleraftaler med alle leverandører, der overdrages data. Data bruges udelukkende af nævnte leverandører til at kommunikere på vegne af SF. Jeg accepterer at af værktøjer må benyttes til ovenstående kommunikation (listen af værktøjer revideres løbende og kan ses her https://sf.dk/kommunikationsredskaber).

Mine oplysninger

sf.membersite.dk kan jeg altid se hvilke informationer, SF har registreret om mig. 

Jeg kan til enhver tid rekvirere en oversigt over hvilke oplysninger SF har registreret, ved at skrive en mail til sf@ft.dk. Skulle tilsendte oplysninger ikke være korrekte, har jeg ret til at SF på min opfordring berigtiger oplysningerne. SF arbejde løbende på selv at sørge for, at mine data er retvisende. 

Jeg kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke og få slettet de oplysninger SF har registreret. Såfremt jeg ønsker at tilbagekalde samtykke, kontakter jeg sf@ft.dk.

Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke bliver jeg samtidig meldt ud af partiet.

Jeg bliver ikke automatisk slettet ved udmeldelse. Ved udmeldelse gemmer SF data i 5 år, med mindre jeg selv beder om at få data slettet. SF gemmer blandt andet data på henblik på genhvervning samt af regnskabslovsmæssige årsager.